Våra mönster! Detta är våra mönster i första kollektionen. Inspiration från förr och modiga nytolkningar.

 

ZIG

Mer tidlöst blir det inte. Haute couture, landsvapen och militäruniformer – chevronmönstet har sedan urminnes tider prytt nästan allt. Zig bygger på ett chevron-v som repeteras i olika tjocklek och djup för att ge mönstret en ny dimension. Alltid klassiskt. Alltid modernt.


BETSEL

Det mekaniskt enkla och klassiskt självklara. Ett bruksföremål av stål – här renodlad, förädlad och repeterad. Betsel är en enkel figur och samtidigt en blinkning till livets goda med associationer till stilfull patina och stora, generösa lädermöbler. Det anspråkslösa och det flärdfulla i symbios.


ART DECO

Lyxigt 20-tal a la Great Gatsby – anno 2020. Ett klassiskt mönster som blinkar åt eran hon är uppkallad efter. Art Deco är en riktigt anpassningsbar typ och fungerar utmärkt i de allra flesta inredningar men blommar ut till fullo när hon får agera backdrop till ett glamouröst cocktailparty – oavsett årgång på champagnen.


OP

60-talets optical art – abstrakt, geometrisk och till synes mitt i ett rörelsemoment. Vi gjorde en nytolkning a la 2000-talet och tillsatte en rejäl skopa av tyska Bauhaus. Modernist eller inte – detta motiv blir oavsett ett konstverk på din vägg.

Jonas Sjölander

Andra nyheter

| [rt_reading_time] min read.

Våra mönster!

Läs mer
| [rt_reading_time] min read.

Enklaste sättet att förändra hemma!

Läs mer