SOCIALA MEDIA

Vilka är vi

Cubiqe är ett designdrivet möbelföretag med ambitionen att tillgängliggöra funktionella möbler på ett smart sätt med en hög designfaktor.
Vi designar och tillverkar våra möbler i Sverige vilket skapar ett nära samarbete med fabriken och en hög kvalitetskontroll.

Med våra produkter och de val som erbjuds ger vi kunden möjlighet att sätta sin prägel på något som skall pryda hemmet under en lång tid framöver.

Personligt, kreativt och smart. Vi ger möjligheterna, du väljer och du skapar.


 

Vad gör vi

Vi säljer egendesignade produkter som monteras på Ikeastommar och vi är stolta över det. Ikea är världens största möbelföretag med över en halv miljard besökare varje år. Ikea är riktigt bra på design men vi vet att vissa kunder vill personifiera sina produkter och skapa något som alla andra inte har, därför har Cubiqe växt fram som ett komplement till Ikeas egna alternativ.

Vi tillverkar fronter, sidor, toppar och bottnar som klär in stommarna Bestå, Metod och Pax. På dessa monteras sedan handtag och ben vilket resulterar i en unik funktionell möbel med hög designfaktor. Vi kallar det:

Minimal insats, Maximal effekt!

 

Våra mönster

ZIG
Mer tidlöst blir det inte. Haute couture, landsvapen och uniformer – chevronmönstret har sedan urminnes tider prytt nästan allt. Zig bygger på ett chevron-v som repeteras i olika tjocklek och djup för att ge mönstret en ny dimension. Alltid klassiskt. Alltid modernt.

BETSEL
Det mekaniskt enkla och klassiskt självklara. Ett bruksföremål av stål – här renodlad, förädlad och repeterad. Betsel är en enkel figur och samtidigt en blinkning till livets goda med associationer till stilfull patina och stora, generösa lädermöbler. Det anspråkslösa och det flärdfulla i symbios.

ART DECO
Lyxigt 20-tal a la Great Gatsby – anno 2020. Ett klassiskt mönster som blinkar åt eran hon är uppkallad efter. Art Deco är en riktigt anpassningsbar typ och fungerar utmärkt i de allra flesta inredningar men blommar ut till fullo när hon får agera backdrop till ett glamouröst cocktailparty – oavsett årgång på champagnen.

OP
60-talets optical art – abstrakt, geometrisk och till synes mitt i ett rörelsemoment. Vi gjorde en nytolkning a la 2000-talet och tillsatte en rejäl skopa av tyska Bauhaus. Modernist eller inte – detta motiv blir oavsett ett konstverk på din vägg.

Circles
Skandinavisk, stilrent och harmoniskt. Djupa breda cirklar utplacerade proportionellt på luckans storlek bidrar till ett lugn i ditt hem.

Mer om våra färger & material

Valmöjlighet är en av hörnstenarna i Cubiqes erbjudande. Vi erbjuder en stor flexibilitet genom kombinationer av ett flertal färger, mönster och faner. Produkten kan ytterligare personifieras med dina val av handtag och ben i olika färg och material. Dina val, ditt skapande.