Om Cubiqe

Cubiqe är ett designdrivet möbelföretag med ambitionen att tillgängliggöra funktionella möbler på ett smart sätt med en hög designfaktor. Våra produkter monteras enkelt på Ikeas möbelstommar Bestå, Metod och Pax och resultatet blir unika möbler. Vi designar och tillverkar våra produkter i Sverige vilket skapar ett nära samarbete med fabriken och en hög kvalitetskontroll.

Med våra produkter och de val som erbjuds ger vi kunden möjlighet att sätta sin prägel på något som skall pryda hemmet under en lång tid framöver.

Personligt, kreativt och smart. Vi ger möjligheterna, du väljer och du skapar.

Vår idé

Vi säljer egendesignade produkter som monteras på Ikeastommar och vi är stolta över det. Ikea är världens största möbelföretag med över en halv miljard besökare varje år. Ikea är mycket bra på design men vi vet att vissa kunder vill personifiera sina produkter och skapa något som alla andra inte har, därför har Cubiqe växt fram som ett komplement till Ikeas egna alternativ.

Vi tillverkar fronter, sidor, toppar och bottnar som klär in stommarna Bestå, Metod och Pax. På dessa monteras sedan handtag och ben vilket resulterar i en unik funktionell möbel med hög designfaktor.

Vi kallar det: Minimal insats – Maximal effekt!

Din varukorg

×