Skänken är en mångsidig möbel som passar utmärkt i hemmets alla rum och som skapar bra förvaringsmöjligheter och snygga avlastningsytor. Skänken är en perfekt möbel att förvara allt det där du inte vill ska stå framme, samtidigt som toppskivan ger dig möjlighet att visa upp det du älskar allra mest. Använd sidobordet som avlastning i hallen, sovrumsförvaring eller som en extra yta i vardagsrummet - möjligheterna är oändliga! 


Cubiqe erbjuder dig möjligheten att sätta din personliga prägel på sidobänkar och sideboards. Med hjälp av oss kan du skapa det sidobord som passar dig och ditt hem bäst. Använd TV-bänken Bestå från IKEA som bas och addera våra möbelpaket för att skapa praktisk förvaring i snygg förpackning. Våra möbelpaket för skänkar och sideboards finns i flera olika mönster och kulörer så att du har möjlighet att skapa ett sidobord som passar just dig, dina behov och din inredningsstil. 


Med Cubiqes kompletta möbelpaket kan du enkelt skapa skänkar och sidobänkar med en personlig prägel. Välj bara vilken storlek det är på skänken och börja designa ditt nya sideboard som byggs på Bestå-stommen från Ikea. Alla våra möbelpaket för skänkar och sidobord är designade och tillverkade i Sverige vilket skapar ett nära samarbete med fabriken och en hög kvalitetskontroll. Vårt mål är att du på ett personligt, kreativt och smart sätt ska kunna skapa unika sidobord med minimal insats som ger maximal effekt. Vi ger möjligheterna, du väljer och du skapar.


Behöver du inspiration kan du alltid kolla på våra färdiga möbelpaket för skänkar och sidobord. Våra duktiga designers har satt ihop en samling häftiga och unika kombinationer av noggrant utvalda mönster, färger och detaljer för att du ska kunna hitta den perfekta skänken för just dig.

Din varukorg

×